Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Personal Shopping

Bizonyára Veled is előfordult már, hogy az üzletben megvásárolt ruhadarab otthon, újra felpróbálva már valahogy mégsem azt az érzést nyújtotta: bevágott itt, bő volt ott, arcbőröd lesápadt és egy vagy akár két mérettel is nagyobbnak tűntél benne.

Ezzel a szolgáltatásommal segítelek Téged a megfelelő méretű, hozzád passzoló szabásvonalú, árnyalatú ruházatot, kiegészítőt megtalálni, mely teljes mértékben a Te stílusod közvetíti. Illetve további tippekkel, trükkökkel látlak el, hogy a mindennapi öltözködés ne fejfájást, hanem örömet okozzon. Megismered a saját jellemzőidet és a későbbiekben annak tudatában fogod megspórolni mind az időd,mind a pénzed.

Hogyan is zajlik egy ilyen alkalom?

Először is iszunk egy jó kávét és beszélgetünk, mint két barátnő. Ezalatt az idő alatt nagyon sok minden kiderülhet Rólad. Például, hogy milyen a stílusod és milyen a jelenlegi élethelyzeted, amiben helyt kell állnod. Megkeressük a hozzád illő színárnyalatokat és kiderítjük milyen testalkati sajátosságaid vannak. Ezután olyan üzleteket keresünk meg, amelyekben megtalálhatjuk azokat a ruhadarabokat, amelyek tökéletes darabjai lesznek a mindennapjaidnak.

Meddig tart egy "shopping túra"?

Nagyjából 3 óra alatt összeválogatunk neked egy tökéletes alapruhatárat, amely tartalmazza a kiegészítőket is.

Van-e vásárlási kötelezettségem?

Szó sincs róla. Egyetlen ruhadarabot sem kell megvásárolnod akkor és ott. Folyamatosan készítünk képeket az összeállított szettekről, hogy vissza tudd nézni a későbbiekben, akár utólag is dönthetsz úgy, hogy megvásárolod. Teljes mértékben rád bízom a döntést.

Mit kapok ettől a szolgáltatástól?

Megismered a számodra előnyös fazonokat, színeket. Felszínre kerülnek a rejtett stílusjegyeid.  Célirányosan fogsz a későbbiekben vásárolni, ezzel pedig időt és pénzt spórolsz. Megtanulod a ruháidat kombinálni, feldobni és egy kis pluszt belecsempészni az öltözködésedbe.

Kinek ajánlom ezt a szolgáltatást?

Mindenkinek, akik szeretnének egy tudatos, jól kombinálható, tökéletesen használható ruhatárat maguknak.

Mennyibe kerül a Personal Shopping szolgáltatás?

25.000.- /3 óra  További megkezdett óra: 5000.-