google-site-verification=1IrPw7SzsuamyuPOX4QVTiHvtLL_w9b-tXxULDh5kLw
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Online ruha vásárlás okosan

Sikkmánia - 2020. 08. 20. 09:00:00
Online ruha vásárlás okosan

Bizonyára Veled is előfordult már, hogy megtetszett valami az interneten és rendelésre adta a fejed. Majd izgatottan várakoztál és végre becsengetett a futár. De sajnos nagyot csalódtál, hisz a képen oly csodás ruhadarab a dobozból kivéve korántsem egyezett az általad elképzelt ruhakölteménnyel. Az egyik legnagyobb csalódást a termék minősége jelentheti, mind anyagában, mind szabásában. De a rossz méretezés, vagy árnyalatkülönbség is vezethet a visszaküldéshez.

Ha teljesen tisztában vagy a méreteiddel, ismered a testalkatod, netán a színtípusod is, akkor bizonyára gyakran és magabiztosan rendelsz webáruházakból. Viszont előfordulhat, hogy éppen most szedtél fel/adtál le néhány kilót, így bátortalan vagy az online  felületeken.

Néhány tipp, ami megkönnyítheti a vásárlást, visszaküldések nélkül:

  • Válassz olyan márkákat, amelyek méretezését ismered, biztosan tudod, hogy az megfelel-e, esetleg nagyobb vagy kisebb méret ideális a számodra.
  • A méret nélküli, azaz One Size termékekkel sem hibázhatsz, hiszen egy adott méretezésen belül optimális lehet számodra.
  • A lenge, nem testhez álló fazonokkal sem nyúlhatsz mellé, hiszen ezeket is kreativitásod szerint viselheted - szűkítheted övvel, vagy meghagyhatod a bő szabását.
  • Nadrág vásárlásánál érdemes a rugalmas, esetleg gumis derekú fazonokat keresned, ha online válogatsz, de ez igaz a szoknyákra, ruhákra is.
  • Nagyon nehéz jól eltalálni az ideális méretet abban az esetben, ha a szűk, testhez álló, esetleg rugalmatlan anyagú nadrágot/farmert keresed. Célszerű ebben az estben használni a mérettáblázatot, ha próbára semmiképpen nincs lehetőséged.
  • A méretezésen túl egy-egy szoknya, ruha, tunika, de még a felsők hosszát is érdemes alaposan megfigyelni. Erre jó megoldás, ha a modell magassága fel van tüntetve, de a vásárlói visszajelzések is hasznos információt adhatnak.
  • A fekete és fehér színeken kívül nehéz kép alapján meghatározni az adott színt, de túl nagyot nem hibázhatsz, maximum csak egy-egy árnyalatot.  Célszerű több eszközön megtekinteni a terméket.
  • Cipő vásárlását érdemes próba után megejteni, ám ha még sincs rá lehetőséged használd a mérettáblázatot, és szánj időt arra, hogy minél pontosabb legyen a saját méreted meghatározása.

 

Ha segítségre van szükséged keress bizalommal valamely elérhetőség egyikén vagy facebookon.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: #Blog